Vanaf nu verkrijgbaar: de competitiespecial van PANNA!


Het nieuwe seizoen is pas een maand oud, maar wat is er al veel gebeurd! Zeker op de transfermarkt. In de nieuwe PANNA! Competitiespecial stellen we alle nieuwe gezichten in de Eredivisie aan jullie voor: de beste aankopen, nieuwe talenten en alle teamfoto's! Verder in deze PANNA! aandacht voor de Oranje Leeuwinnen, Carel Eiting, Sam Lammers, Vitesse-speler Mason Mount en de beste Feyenoord-talenten!

Foto

ORANJE LEEUWINNEN
En toen was Nederland ineens Europees kampioen! En dat niet eens in een droom, maar écht. Wát een prestatie van onze Oranje Leeuwinnen. PANNA! zette de prestaties van onze heldinnen voor jou in een rapport. Eén ding is zeker: met zulke cijfers hoeven ze zich in ieder geval geen zorgen te maken of ze wel over mogen naar het volgende jaar!

COMPETITIESPECIAL
Het nieuwe seizoen in de Eredivisie gaat van start en PANNA! stelt de achttien teams aan jullie voor! Van landskampioen Feyenoord tot nieuwkomers VVV-Venlo en NAC Breda. Wie worden de smaakmakers van dit seizoen? Welke talenten breken door? Welke clubs hebben de beste zaken gedaan op de transfermarkt? Wij kijken uit naar een hopelijk mooi en spannend jaar!

MILAN DE KERMISVOETBALLER
Voetbal en kermis, leukere dingen bestaan er eigenlijk niet. Of wel soms?! Als één iemand dit zal toegeven, dan is het Milan van Loenhout (12) wel. Zijn vader John is een oud-profvoetballer en heeft een voetbalschool. En zijn familie werkt al bijna 75 jaar (!) op de kermis. PANNA! zocht Milan op bij de schiettent! "Mijn favoriete attractie? De achtbaan!"

FEYENOORD-STERREN VAN DE TOEKOMST
Feyenoord is klaar voor het nieuwe seizoen! Veel spelers die vorig jaar kampioen werden in Rotterdam zijn er weer bij en de club deed daarnaast een paar goede nieuwe aankopen. En dan zijn er nog de jeugdspelers, die staan te trappelen om zich te bewijzen in Feyenoord 1. PANNA! stelt deze nieuwe talenten aan jullie voor!

AJACIED CAREL EITING
Carel Eiting (19) droomde het afgelopen seizoen samen met zijn vrienden van Jong Ajax van een doorbraak in het grote Ajax. Die droom werd ruw verstoord door het wegvallen van Abdelhak Nouri. De middenvelder vertelt aan PANNA! over het voetballeven zonder zijn geliefde ploeggenoot en zijn eerste maanden bij de A-selectie. SUPERTALENT MASON MOUNT
Voor de Vitesse-fans is het balen dat Lewis Baker terug is naar Chelsea, maar de topclub uit Engeland heeft deze zomer het beste talent als vervanger van Baker naar Arnhem gestuurd! Mason Mount is de naam! Mason is pas achttien jaar en wacht volgens kenners een mooie toekomst. Bij Chelsea werd hij niet voor niets  verkozen tot Talent van het Jaar. PANNA! bezocht deze jonge Engelse dribbelaar!

PSV-SPITS SAM LAMMERS
De spitspositie is een van de moeilijkste posities van een team. Geen wonder dat daar vaak de beste voetballers lopen! Een van de allergrootste Nederlandse aanvalstalenten loopt rond bij PSV en staat op het punt om écht door te breken: Sam Lammers! Wij vroegen hem naar zijn leven als spits en kregen ook nog een geheime tip voor iedereen die net zoveel wil scoren als hij!

PANNA ZOMER TRANSFERELFTAL
Terwijl jij lekker op zomervakantie bent of bijna gaat, zijn alle clubs druk bezig om nieuwe spelers te halen en spelers te verkopen. PANNA! maakt voor de tweede keer deze zomer een elftal van spelers die hun verhuisdozen inpakten: van Joe Hart tot Neymar! Een peperduur elftal aan zomertransfers!

EN VERDER!
PANNA! LEGEND MAKAAY
VRAAG HET MATTHY!
FOTOSTRIP SUPERCUP
NIEUWSFLITS
PANNA! REPORT